Over ons

     

Wie zijn wij?

SportConnector bemiddelt in vakdocenten LO en sportcoaches voor scholen en sportverenigingen. Wij brengen de vraag en het aanbod binnen de sport bij elkaar. SportConnector is een en jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf die vakdocenten LO en sportcoaches, verbindt met sportverenigingen en scholen met een eigen platform.

Ons doel

Het doel van SportConnector is om vraag en aanbod van sport en spel voor scholen en sportverenigingen bij elkaar te brengen. Dit doet SportConnector door bemiddeling in gekwalificeerde vakdocenten LO en sportcoaches. SportConnector wil ervoor zorgen dat op school en bij de vereniging iedereen door gekwalificeerde vakdocenten LO en sportcoaches wordt begeleid. Hiermee wordt sporten en spelen nog gemakkelijker, toegankelijker en flexibeler voor iedereen.

Uiteindelijk moet dit ertoe leiden dat meer sport- en spelcoaches op een eenvoudige en flexibele manier in de buurt sport en spel kunnen aanbieden EN dat meer mensen op een eenvoudige en flexibele manier sport en spel kunnen beoefenen.

Kunnen wij je helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Contact