Vacature sportmedewerker - Sportconnector

Vacature sportmedewerker

     

Deel deze vacature

Hey sportmedewerker! Staan rennen, springen en spelen bovenaan in jouw vocabulaire lijst? Wij zijn op zoek naar een bevlogen sportbegeleider. Zo één waarbij ‘stilzitten’ niet in het woordenboek voorkomt. Vrijheid en verantwoordelijkheid? Daar weet jij wel raad mee. En kinderen in beweging krijgen? Daar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken. Doen we niet hoor – tenzij je een dropping wilt organiseren.

Wie we zijn? SportConnector is een snelgroeiend bedrijf dat vraag en aanbod voor sport en spel bij elkaar brengt. Dit doen we met een team van gedreven sportbegeleiders en LO docenten voor enthousiaste scholen, BSO’s en sportverenigingen. We zijn jong, dynamisch en… veelgevraagd. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe, positieve collega’s die ons enthousiaste team van sportmedewerkers komen versterken.

vacature voor sportmedewerker en sportbegeleider

Sportmedewerker bij SportConnector.
Hoe werkt dat?

Wil jij op maandag schoolkinderen begeleiden bij het buitenspelen, terwijl de docenten hun welverdiende rust pakken ? Geen probleem! Als sportbegeleider krijg je de vrijheid om jouw eigen week in te delen. Misschien wil je op dinsdag in de BSO klaar staan om iedereen te  enthousiasmeren voor een goede portie beweging, sta je als trainer voor de groep bij bootcamp-lessen of een docent LO ondersteunen bij de gymles. Om op woensdagmiddag activiteiten te organiseren bij een vereniging. Het kan allemaal. Zolang onze opdrachten matchen met jouw wensen is er veel mogelijk. En als ze niet matchen? Dan mag je vanuit ons op zoek naar andere mogelijkheden! Zo kan jij je favoriete baan creëren en je ontwikkelen op jouw sterke punten. 

Je krijgt dus de mogelijkheid om met projecten te werken waar je blij van wordt. Daarbij heb jij de verantwoordelijkheid om kwaliteit te leveren bij de opdrachtgevers en denk je mee over de ontwikkeling van onze les- en sportpakketten. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling en groei! We doen leuke activiteiten en werken samen aan de ontwikkeling van onze visie en missie; we dagen elkaar uit om te groeien als team, sportmedewerker en persoon – en aangezien stilzitten niet in ons woordenboek staat – doen we sportspellen die we leuk of juist moeilijk vinden. 

Even heel serieus

Heb jij goede ideeën? Die horen we graag en je krijgt de vrijheid om ze zelf uit te voeren. Die vrijheid komt met verantwoordelijkheid. We houden van aanpakken en doorpakken, daarbij ontwikkelen en verbeteren we dagelijks. Samen bouwen we aan de groei van het bedrijf. Alles kan, maar soms moet je het zelf regelen. Wij verwachten dat je proactief, betrokken en meedenkend bent. Daar krijg je een enthousiast en hecht team, veel flexibiliteit en een berg vrijheid voor terug.

Dit kan je van ons verwachten

  • Je krijgt een uitstekend salaris
  • Je krijgt reiskostenvergoeding 
  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw ideale sportbaan te creëren
  • Je krijgt bevlogen collega’s om mee te sparren en ontwikkelen

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt minimaal MBO Sport en Bewegen niveau 4
  • Je organiseert en ontwikkelt (buitenschools) sportaanbod
  • Het leveren van kwalitatief sport- en spelaanbod staat bij jou voorop
  • Je neemt initiatief, denkt graag mee en bent flexibel 
  • Je bent enthousiast over het meebouwen aan een dynamisch bedrijf en betrokken team

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en dan komen wij zo snel mogelijk met je in contact!