Multisport

     

Wij gaan Multisport in Barneveld opstarten! Interesse? 

Vul dit formulier in, zodat wij ons kunnen aanpassen aan jullie vraag: https://forms.gle/3sE7tSX4W1vYbCLW6

Lees verder om erachter te komen wat Multisport inhoudt! 

Voordelen Multisport

Multisport is een sportprogramma waar elke week verschillende sportactiviteiten worden gegeven. Op deze manier wordt een kind breed motorisch opgeleid. Dit levert een aantal grote voordelen op voor het kind en de toekomst:

breed sportaanbod

Kinderen kunnen kennis maken met alle sporten en erachter komen welke sport ze leuk vinden.

Basis verbreden

De basis van sport en bewegen wordt vergroot, waardoor kinderen kunnen deelnemen aan alle sporten die hem/haar interesseren

minder blessures

Door veelzijdig bewegen zal de kans op blessures verkleind kunnen worden

Leven lang bewegen

Kinderen met een brede sport oriëntatie zijn langer gemotiveerd om een leven lang te blijven sporten en bewegen

Nieuwsgierig?

Bekijk hier
de uitleg over multisport

OPBOUW VAN LESSEN
Het Multisport programma is ingedeeld aan de hand van het Athletic Skills Model

Dit is een model met een werkwijze om mensen op te leiden tot veelzijdige bewegers, waarbij het aanpassingsvermogen en het plezier centraal staan. Alle sporten zijn te analyseren naar de grondvormen van bewegen. Om een veelzijdige beweger te worden moet u al deze grondvormen voldoende beheersen. Dit doe je door deze grondvormen in verschillende sporten, spellen en activiteiten te beoefenen.

Elke les worden er minimaal drie andere sportvaardigheden aangeboden, de les is dus nooit hetzelfde. Bekijk hier de 10 verschillende grondvormen. Voor meer informatie bekijk ook hun website door op de onderstaande link te klikken

Het behouden van evenwicht tijdens steunen, glijden, draaien, rijden, zweven en/of hangen. Deze vaardigheden komen onder andere voor in de sporten als turnen en judo.

Het duelleren met – en/of trekken, duwen, tillen, heffen, dragen en grijpen van materiaal of personen. Dit komt onderander terug bij sporten als judo, boksen, voetbal en basketbal.

Alle vormen van verplaatsen zoals lopen, rennen, kruipen, zwemmen, fietsen, schaatsen, skaten en (water)skiën. Bij alle fysieke sporten komt deze grondvorm terug.

Allerlei springvormen zoals hoogspringen, verspringen, diepspringen, steunspringen, touwtje springen of duiken. Denk hierbij aan sporten als turnen, freerunnen en atletiek.

Lengte-, breedte-, en diepte-as rotaties zoals tijdens koprollen, wenden, duikelen in de rekstok of het maken van radslagen. Dit komt voornamelijk terug bij turnen en freerunnen.

Het gooien van ballen, dribbelen, slaan met de racket/stick, schermen, schijnbewegen en (fijne) oog-hand coördinatie. Denk hierbij aan alle sporten met een bal, zoals korfbal, hockey, volleybal en badminton.

Het passen en schieten van ballen, dribbelen, trappen/schoppen, schijnbewegen en (fijne) oog-voet coördinatie. Denk hierbij aan sporten zoals voetbal, rugby en boksen

Verplaatsen over of aan objecten zoals wandklemmen, boulderen en touwklimmen. Dit zie je onder andere ook terug in freerunnen, 

Met het lichaam door de ruimte slingeren aan de rekstok, polsstok of touwen. Denk hierbij onder andere aan de sport atletiek.

Alle vormen van dans, (body)percussie, vormen van bewegen op muziek en het bespelen van een muziekinstrument.

Praktische informatie

Doelgroep

Wij verzorgen Multisport voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar. Deze kinderen worden verdeeld in verschillende groepen op leeftijd.

Docenten

De lessen worden gegeven door gecertificeerde docenten, die afgestudeerd zijn aan de academie lichamelijke opvoeding. Daarnaast zullen er assistenten aanwezig zijn. Hierdoor worden de kinderen optimaal begeleid door professionals.

Meld u nu aan voor een gratis proefles

Kies uw abonnement

Bij een abonnement zit onbeperkt deelname aan de Multisport lessen zolang het abonnement loopt.

Maand

22
50 Per Maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • €225,- per jaar

Jaar

175
00 Per Jaar
  • Eenmalige betaling
  • Het gehele schooljaar onbeperkt deelnemen
  • €50,- korting per jaar
  • Meld u aan voor september aan
Voordeligst

Halfjaar

100
00 Per Halfjaar
  • Na 5 maanden opzegbaar
  • €200,- per jaar
  • Meld u aan voor september of februari

Instromen in een andere maand?

Kies dan voor het instroom abonnement

Gegevens

Locatie

Nog onbekend!

Tijden

Nog onbekend!

Begeleiders

Maaike Heijn & Tessa Bulten

Bij vragen neem gerust contact met ons op!