Onderwijs

     

Wij zijn dé partner voor het onderwijs!

Onze vakdocenten LO bieden kinderen een brede opleiding op gebied van motorische, sociaal-emotionele en cognitieve aspecten, waarbij plezier altijd centraal staat.

D.m.v. van ons eigen vormgegeven vakwerkplan, aan de hand van het Athletic Skills Model, verzorgen wij passende lessen LO. Waarbij de grondvormen van bewegen centraal staan. Dit wordt aangeboden op geheel eigen wijze door onze vakdocenten LO. Wij staan voor een leven lang sporten en bewegen met plezier. 

Wij zijn uniek door de betrokkenheid en kennisdeling binnen ons jonge en dynamische bedrijf. Deze kennisdeling wordt in het werkveld ingezet en biedt veelzijdigheid. De betrokkenheid zorgt voor een band in het bedrijf en met onze omgeving!

vacature voor docent LO

Onze waardes

Betrokken

Algemene brede ontwikkeling

Plezier & Motivatie

gym docent

Betrokken

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zoals onze slogan al zegt staan wij voor “connects” oftewel verbinden. Wij willen verbinding leggen tussen mensen en de sport. Wij zullen altijd een extra stap zetten om deze verbindingen met kwaliteit mogelijk te maken. Dit doen wij door onze communicatie, uitgebreide netwerk, motivatie en inlevingsvermogen. Wij hebben interesse en stellen ons flexibel op waardoor de betrokkenheid hoger is.

gym docent

Algemene brede ontwikkeling

Binnen Sportconnector staan wij voor de algemene brede ontwikkeling van het kind. Hiermee zeggen we dat wij de kinderen motorisch, sociaal emotioneel en cognitief opleiden. Per situatie schat de docent in wat het meeste belang heeft voor de leerling, de klas en de school. Hiermee zijn wij flexibel en kunnen wij aanpassen naar lessen op eigen niveau.

gym docent

Plezier en motivatie

Wij zorgen dat plezier en motivatie bovenaan staan in de lessen die we geven. Hierbij streven wij naar intrinsieke motivatie. Dit doen wij door de bovenstaande punten te waarborgen in de les, school en omgeving. Door plezier en motivatie als voorwaarde te stellen binnen de lessen LO leggen we een fundament waarbij de kinderen sport en bewegen associëren met positieve ervaringen!

Gaat u ook voor verbetering van gymonderwijs én werkdrukvermindering?