Vacature Algemeen Manager

     

Sportconnector is opzoek naar een sportieve, enthousiaste en vastberaden Algemeen Manager die ons verder gaat helpen onze kwaliteit te verbeteren en onze groei in goede banen te leiden.

Wat ga je doen?

Als Algemeen Manager bent jij verantwoordelijk voor de dagelijkse algemene leiding en bent de verbindende schakel tussen de directie en de andere collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de collega’s en onze opdrachtgevers. Daarbij maak je offertes, onderhoudt contacten met de opdrachtgevers en verkent nieuwe mogelijkheden in de markt. Je hebt veel contact met de collega’s en bent actief in het werven van nieuwe collega’s. Je bent (vooralsnog) ook eindverantwoordelijk voor de administratieve-, marketing- en HRM kant van Sportconnector. Kortom, you run the show!

Wie ben jij?

Jij bent sportief en beschikt over hele goede sociale vaardigheden, staat stevig in je schoenen en bent toegankelijk voor iedereen. Ook ben jij eerlijk, recht door zee, duidelijk en rechtvaardig. Een afspraak is een afspraak voor jouw en je staat voor, naast en achter Sportconnector en onze filosofie. Je komt op voor (de behoeften van) je collega’s, maar spreekt ze ook aan als dit nodig is. Je hebt veel en goed contact met iedereen, maar hebt er ook geen moeite mee om mensen aan te spreken of ‘slecht-nieuws-gesprekken’ te voeren.

Je hebt ook affiniteit met de marketingkant. Je hebt goede ideeën over hoe je onze dienstverlening en ‘producten’ in de markt kunt positioneren. Je maakt marketingplannen, zet deze op en voert ze uit. Ook heb je een goed oog en oor voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en je weet deze te verbinden met de juiste collega’s. Van zowel koude, als warme acquisities lig jij niet wakker en neemt veel initiatief.

Wat krijg je ervoor terug?

  • En parttime of fulltimebaan, met uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een jong, sportief en dynamisch team
  • De ruimte en middel voor jouw ideeën en ontwikkelingen
  • Reiskostenvergoeding
  • Afwisselend werk

Denk jij dat jij de persoon bent die wij zoeken? Druk dan snel op onderstaande knop

Solliciteren