Vacature docent LO - Sportconnector

Vacature docent LO

     

Deel deze vacature

Hey docent LO! Staat stilzitten niet in jouw woordenboek? Droom jij ‘s nachts weg over sportontwikkeling en spring je ‘s ochtends je bed uit om anderen enthousiast te maken over beweging? Wanneer je ook goed gaat op een beetje vrijheid en verantwoordelijkheid, dan ben je bij de juiste vacature uitgekomen. 

 

SportConnector is op zoek naar een bevlogen docent LO. Wie wij zijn? Een snelgroeiend bedrijf dat vraag en aanbod voor sport en spel bij elkaar brengt. Dit doen we met een team van gedreven gymdocenten en sportbegeleiders voor enthousiaste scholen, BSO’s en sportverenigingen. We zijn jong, dynamisch en… veelgevraagd. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe, positieve collega’s met een groei-mindset die ons enthousiaste team van LO docenten komen versterken.

vacature voor docent LO

Docent LO bij SportConnector.
Hoe werkt dat?

Als docent LO kan elke dag er anders uit zien. Is lesgeven volgens jou het leukste wat er is? Dan kan je daar een hele week mee vullen. Basisscholen, middelbare scholen of MBO’s: ze staan te springen om een bevlogen sportdocent. Wissel jij liever de wispelturigheid van een klas om voor een gemotiveerde vereniging? Wellicht wil je jouw organisatievaardigheden verder ontwikkelen… Het mag allemaal. Wij vinden het belangrijk dat jouw hart sneller gaat kloppen. En niet alleen vanwege al dat gesport. Jouw voorkeur zo goed mogelijk combineren met de opdrachten die we krijgen staat voorop.     

Natuurlijk doen we meer dan alleen maar werken. Zo maken we ruimte voor ontwikkeling en groei. We doen leuke activiteiten en werken samen aan de ontwikkeling van onze visie, missie en lespakketten; dagen we elkaar uit om te groeien als team, docent en persoon en – aangezien stilzitten niet in ons woordenboek staat – doen we sportspellen die we leuk of juist moeilijk vinden.

Even serieus

Er wordt naar jouw ideeën geluisterd en je krijgt veel vrijheid om ze uit te voeren. Maar vrijheid komt met verantwoordelijkheid. We houden van aanpakken, doorpakken en het verbeteren en vernieuwen van dat wat we we al neergezet hebben. Samen bouwen we aan de groei van het bedrijf. Alles kan, maar soms moet je het zelf regelen. Wij verwachten dat je een proactieve, betrokken en meedenkende gymleraar bent. Daar krijg je een enthousiast en hecht team, veel flexibiliteit en een berg vrijheid voor terug.

Dit kan je van ons verwachten

  • Je krijgt een uitstekend salaris 
  • Je krijgt reiskostenvergoeding
  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw ideale baan te creëren
  • Je krijgt bevlogen collega’s om mee te sparren en ontwikkelen

Dit verwachten we van jou

  • Je bent ALO afgestudeerd of bijna afgestudeerd 
  • Je organiseert en ontwikkelt gymlessen en (buitenschools) sportaanbod
  • Het leveren van kwalitatief sport- en spelaanbod staat bij jou voorop
  • Je neemt initiatief, denkt graag mee en bent flexibel 
  • Je bent enthousiast over het meebouwen aan een dynamisch bedrijf en betrokken team

Solliciteer nu!

Vul onderstaand formulier in en dan komen wij zo snel mogelijk met je in contact.